Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wegomlegging in verband met jaarrede

Wegomlegging in verband met jaarrede

28/09/2020 15:03 - Van onze redactie

Wegomlegging in verband met jaarrede

Foto: pascalvyncke.be  

PARAMARIBO - Het verkeer op de Arronstraat, Grote Combéweg, Kleine Waterstraat en de Van Rooseveltkade zal dinsdag vanaf acht uur 's morgens worden omgelegd. De gewijzigde verkeerssituatie houdt verband met het uitspreken van de jaarrede door president Chandrikapersad Santokhi in De Nationale Assemblee.

Het rijverkeer vanuit de richting van de Kleine Waterstraat dat voorlangs De Nationale Assemblee gaat, zal ook worden omgeleid en wel vanaf de kruising gevormd door de Van Sommelsdijckstraat en het Mr. Rietbergplein. Na afloop van de buitengewone openbare vergadering van het parlement zal de wegomlegging worden opgeheven.

Op personeel van omliggende kantoren wordt een beroep gedaan hun voertuigen dinsdag niet te parkeren binnen de veiligheidszone. Gebeurt dat wel dan zullen de voertuigen op kosten en risico van de eigenaren worden weggesleept naar een plaats van berging, meldt de politie.

De veiligheidszone: Waterkant vanaf de Arronstraat tot het Hoekhuis, de straat voorlangs Dixie Bar tot de Mr. F. Lim A Postraat, de parkeerhavens vóór het gebouw van De Nationale Assemblee, de trottoirs rondom het Onafhankelijkheids- en Vlaggenplein en het Monument der Gevallenen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina