Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Vermeerdering ziekenhuisopnames

Covid-19: Vermeerdering ziekenhuisopnames

30/09/2020 20:20 - Van onze redactie

Covid-19: Vermeerdering ziekenhuisopnames

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Het aantal Covid-19-patiënten in ziekenhuizen is tussen dinsdag- en woensdagavond met elf toegenomen. Op de officiële website staat dat er momenteel 44 mensen worden verpleegd. Op de intensivecareafdelingen liggen er vijf coronapatiënten.

Per woensdagavond zijn er 78 active cases, nadat er veertien nieuwe besmettingen zijn geregistreerd. Wanica heeft er vier, Paramaribo en Nickerie elk drie, Para twee, Brokopondo en Sipaliwini beide één. Van de 125 swabs waren 111 negatief.

Suriname staat met de jongste aanpassing landelijk op 4.877 besmettingen. Daartegenover staan dat 4.695 zijn genezen, inclusief twaalf in de afgelopen 24 uur. Het dodental (104) bleef ongewijzigd. Verder zijn 31 positieven in isolatie en 61 niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina