Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Incassokantoren en kassa's EBS vier dagen dicht

Incassokantoren en kassa's EBS vier dagen dicht

30/09/2020 13:28 - Van onze redactie

Incassokantoren en kassa's EBS vier dagen dicht

 

PARAMARIBO - Van 1 tot en met 4 oktober zijn de incassokantoren van de Energiebedrijven Suriname (EBS) en kassaloketten van externe dienstverleners gesloten voor het publiek. Het bedrijf zegt genoodzaakt te zijn de kastransacties en overige mutaties – rekeningen betalen – stop te zetten gedurende de vier dagen vanwege het overstappen op een nieuw klant informatiesysteem.

Tussen 1 en 4 oktober zijn alle incassokantoren gesloten voor het publiek en zullen de kassadienstverlening bij de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Hakrinbank Online Payment (HOP) en Uni5Pay niet mogelijk zijn. De dienstverlening wordt op 5 oktober genormaliseerd met uitzondering van HOP, die zal worden vervangen door MOPE. Echter, MOPE zal pas over twee weken in de nieuwe vorm beschikbaar zijn.

De veranderingen voor de klant zijn op het vlak van de presentatie van de facturen bij contante afrekening. Het nutsbedrijf vraagt klanten bij de opstart tijdens deze overgangsperiode wat geduld en begrip aan de kassa. EBS verduidelijkt dat telefonische bestellingen voor de 100 lbs.-gascilinders, het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening tussen 1 en 4 oktober normaal plaatsvinden via de bekende kanalen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina