Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Cristiano Ronaldo heeft coronavirus

Cristiano Ronaldo heeft coronavirus

13/10/2020 12:59

Cristiano Ronaldo postte maandag deze foto van hem en zijn teamgenoten aan de eettafel met als tekst: 'Een eenheid, op en buiten het veld'.

Cristiano Ronaldo postte maandag deze foto van hem en zijn teamgenoten aan de eettafel met als tekst: 'Een eenheid, op en buiten het veld'. Foto: Twitter  

PARAMARIBO - Cristiano Ronaldo, die maandag nog een foto deelde waar hij met zijn teamgenoten aan tafel zit, is dinsdag positief getest op Covid-19. Volgens de Portugese Voetbalbond maakt de aanvoerder het goed, heeft hij geen symptomen en is hij in isolatie.

Cristiano Ronaldo mist woensdag de Uefa Nations League-ontmoeting tegen Zweden. De 35-jarige goaltjesdief speelde zondag normaal tegen Frankrijk en stond daarvoor ook op het veld in de friendly tegen Spanje. De rest van de nationale voetbalselectie van Portugal testte dinsdag negatief en kan normaal aantreden voor de partij van woensdag in Lissabon

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina