Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Amper vijftig active cases

Covid-19: Amper vijftig active cases

21/10/2020 20:37 - Van onze redactie

Covid-19: Amper vijftig active cases

Foto: paho.org  

PARAMARIBO - Het aantal actieve Covid-19-gevallen in Suriname is woensdagavond gedropt tot vijftig. In de afgelopen 24 uur kwamen zes nieuwe besmettingen bij: vijf in Paramaribo en één in Wanica. De overige 136 personen, van wie een swab werd afgenomen, testten negatief.

Suriname staat totaal op 5.150 besmettingen met daartegenover 4.991 personen die genezen zijn, inclusief twaalf in de afgelopen 24 uur. Momenteel liggen 21 personen in ziekenhuizen en vijf op de intensive care unit. Voorts zijn er 31 positieven in isolatie en zitten 185 niet positieven in quarantaine. Het dodental (109) bleef ongewijzigd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina