Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regering staat extra vluchten KLM toe

Regering staat extra vluchten KLM toe

21/10/2020 21:40 - Van onze redactie

Regering staat extra vluchten KLM toe

De KLM voert komende week twee extra vluchten van en naar Suriname uit. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De KLM zal op 26 en 27 oktober extra vluchten uitvoeren naar en vanuit Suriname. Daartoe is toestemming verleend door de Surinaamse overheid meldt Bianca Blom-Mac-Intosh, sales coördinator Suriname, Guyana, Trinidad en Tobago van de KLM.

"U kan alleen naar Suriname reizen wanneer u toestemming heeft gekregen van de Surinaamse overheid", benadrukt de KLM. De 'inreisrestrictie' wordt één van de aanvullende maatregelen van Surinaamse autoriteiten genoemd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Op 26 oktober betreft het de vlucht Amsterdam-Paramaribo en de volgende dag gaat het om de reis Paramaribo-Amsterdam. Mensen die op 26 oktober naar Suriname willen vliegen moeten een verzoek indienen bij de Surinaamse autoriteitenop het e-mailadres conza@gov.sr. Na een positieve reactie kunnen ze een ticket boeken.

Voor de rest handhaaft de KLM haar normale vliegschema. Op de vrijdag arriveert KL 713 om drie uur 's middags in Paramaribo, terwijl de KL714 op de zaterdag rond zes uur 's avonds vanuit Paramaribo opstijgt. Passagiers die naar Nederland afreizen hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse ambassade en kunnen online een ticket kopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina