Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachten ontkennen inbraken

Verdachten ontkennen inbraken

21/10/2020 01:58 - Van onze redactie

Verdachten ontkennen inbraken

 

PARAMARIBO - Anton P., Ivanildo P. en Jamil D. waren dinsdag duidelijk niet blij met de beslissing van rechter Duncan Nanhoe om hun voorarrest met dertig dagen te verlengen. Het drietal is op 7 mei aangehouden voor meerdere inbraken op hetzelfde adres aan de Oost-Westverbinding in district Commewijne.

Hoewel de drie verdachten bij de politie wel hebben aangegeven iets van de feiten af te weten, is dat dinsdag stellig ontkend. "Mi no sabi noti fu a tori disi", klonken ze elk op vragen van de rechter en officier van justitie Rita Sitaram. Zowel Anton P., Ivanildo P. als Jamil D. verklaarde dat ze ernstig zijn mishandeld door de politie. Ze konden daarom niet anders dan toegeven dat ze de inbraken hebben gepleegd.

Ivanildo P: "Na den skowtu naki a bruya papira dati gi mi. Ze hebben mij afgetakeld en onder druk gezet om deze dingen te zeggen." Hij beweerde dat hij zelf niet in de woning is geweest, maar wel een tas met SRD 8.000 langs de weg heeft gevonden. "Na tapu a gron mi syi a tas. Maar mi no broko a oso." De verdachten worden op 3 november verder gehoord.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina