Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Blanker leidt bond Arbeidsinpectie

Blanker nieuwe bondsvoorzitter Arbeidsinspectie

22/10/2020 13:38 - Van onze redactie

Blanker nieuwe bondsvoorzitter Arbeidsinspectie

Hugo Blanker, de nieuwe voorzitter van de Bond Arbeidsinspectie. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Hugo Blanker leidt de Bond Arbeidsinspectie. Hij werd dinsdag bij acclamatie gekozen. Blanker neemt over van Romeo Chin A Loi.

Volgens het nieuwe bestuur zal het doorgaan met de zaken die deels of niet zijn gerealiseerd door Chin A Loi en co. Genoemd worden onder meer de opleiding voor de adspiranten arbeidsinspecteurs en de Fiso-problematiek. Het bestuur is er voorstander van de goede samenwerking met Inspecteur Generaal Rowan Noredjo te continueren.

In het nieuwe bestuur zitten Perry Hoepel (ondervoorzitter), Donovan Dundas (secretaris-generaal), Maisa Wijngaarde (eerste secretaris), Anita Nandpersad (tweede secretaris), Urdice Marica (eerste penningmeester) en Joël Lynch (tweede penningmeester). Blanker is al voorzitter van de Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) en leidt onder meer de Werknemersfederatie Universiteit, Werknemersorganisatie Luchtvaart en de Algemene Bond uit Overheidspersoneel.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina