Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Vier nieuwe ziekenhuisopnames

Covid-19: Vier nieuwe ziekenhuisopnames

22/10/2020 20:53 - Van onze redactie

Covid-19: Vier nieuwe ziekenhuisopnames

 

PARAMARIBO - Hoewel het aantal actieve gevallen stationair bleef op vijftig en er nog eens vier personen genezen zijn verklaard in de afgelopen 24 uur, zijn er aan de andere kant vier burgers met Covid-19 opgenomen in het ziekenhuis. Het totaal steeg daardoor naar 25 plus vijf op de intensive care unit.

Suriname staat per donderdagavond op 5.154 besmettingen, inclusief vier nieuwe gevallen. Twee daarvan waren in district Wanica, de andere twee in Paramaribo (1) en Para (1). In de afgelopen 24 uur zijn er 170 personen getest, van wie 166 negatief waren.

Qua genezingen leunt het land nu tegen de vijfduizend aan: 4.995. Het dodental bleef voor de zevende opeenvolgende dag stationair op 109. Positieven in isolatie kende een lichte drop (van 31 naar 29), terwijl niet positieven in quarantaine hetzelfde bleef: 185.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina