Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Moordverdachte aangehouden door politie

Moordverdachte aangehouden door politie

23/10/2020 19:09 - Van onze redactie

Moordverdachte aangehouden door politie

 

PARAMARIBO - Marius H., 58 jaar, die ervan wordt verdacht Sarina Uhlenbeek in august om het leven te hebben gebracht in zijn woning aan de Santopolderweg in district Wanica, is vrijdagmiddag aangehouden. Bij zijn arrestatie waren diverse politie-eenheden betrokken.

De Ware Tijd verneemt dat de sterke arm een tip kreeg dat de verdachte op zijn woonadres was gesignaleerd. De polite ging op onderzoek uit en trof Marius H. inderdaad aan. Bij het zien van de politie vluchtte de verdachte via het achtererf het aangrenzende bos in. Hij is naar verluidt diep in het bos aangehouden door de gemengde eenheid. Marius H. is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die de zaak in onderzoek heeft.

Uhlenbeek, 31 jaar, werd op 14 augustus in het huis van de verdachte dood aangetroffen. Het ontzielde lichaam was naakt en vertoonde sporen van misdrijf. Naast het lijk werd een koevoet aangetroffen waarmee het slachtoffer vermoedelijk werd verwond. Het stoffelijk overschot verkeerde al in verre staat van ontbinding. Marius H. had telefonisch aan een familielid doorgegeven dat hij de vrouw om het leven had gebracht en zelfmoord zou plegen. De verdachte wist sindsdien uit handen van de politie te blijven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina