Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 117de Covid-19-dode in Suriname

117de Covid-19-dode in Suriname

24/11/2020 20:44 - Van onze redactie

117de Covid-19-dode in Suriname

 

PARAMARIBO - Een 117de persoon is dinsdag overleden aan het nieuwe coronavirus. Dat blijkt uit het dashboard op de officiële Covid-19-website van Suriname. Voor deze maand het zesde sterfgeval. Precies één week geleden werd de 116de dode coronadode genoteerd.

Het aantal actieve gevallen is weer onder de twintig. Net als een week geleden staat het op achttien. In de afgelopen 24 uur is er van 78 personen een swab afgenomen, van wie 75 negatief testten. Het totaal van Suriname staat op 5.300. De drie positieven komen uit Paramaribo, Commewijne en overige.

Tien personen zijn opgenomen in ziekenhuizen en drie op de intensivecareafdelingen. Er zijn vier personen in de afgelopen 24 uur genezen verklaard, waardoor het totaal op 5.177 kwam. Momenteel zijn er vijf positieven in isolatie en 963 niet positieven in quarantaine, een toename van 120 personen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina