Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Srefidensiverrassing voor OS Meerzorg 3

Srefidensiverrassing voor OS Meerzorg 3

24/11/2020 20:02 - Merredith Bruce

Districtscommissaris Mohamed-safiek Radjab.

Districtscommissaris Mohamed-safiek Radjab. Foto: BIC Commewijne  

PARAMARIBO - De Openbare School Meerzorg 3 in Commewijne heeft op initiatief van districtscommissaris (dc) Mohamed-safiek Radjab een opknapbeurt gekregen. Er gingen recent foto’s, gedeeld door bezorgde ouders, viraal op Facebook die toonden onder welke levensgevaarlijke omstandigheden leerlingen les moesten volgen, bijvoorbeeld onder loshangende plafonds.

Radjab zegt dat hij zich donderdag heeft georiënteerd en er vrijdag meteen werk van heeft gemaakt om de zaak aan te pakken. Het bureau van de first lady heeft wat materiaal gedoneerd waarmee de plafonds van enkele lokalen zijn opgeknapt. De school is onder meer van onkruid ontdaan en krijgt de komende week een verfbeurt. Volgens Radjab zijn de plafonds door termieten aangetast. "Door Covid-19 waren de scholen dicht en houtluizen hebben flink gefeest."

Hij vertelt dat er mankracht is gevraagd van de ministeries van Openbare Werken en Regionale Ontwikkeling en Sport, afdeling Civieltechnische Dienst. Ook de buurt heeft een handje geholpen. "Niet alles hoeft geld te kosten, je moet gebruikmaken van je mankracht."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina