Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijke kettingrover ontkent

Vermoedelijke kettingrover ontkent

24/11/2020 03:34 - Van onze redactie

Vermoedelijke kettingrover ontkent

 

PARAMARIBO - “Ik was niet daar op dat moment. Ik was in de Palmentuin”, zei Jonathan V. Maandag tegen rechter Cynthia Valstein-Montnor. Hij zit sinds 27 juli vast op verdenking van een kettingroof maar ontkent vanaf zijn aanhouding iets te maken te hebben gehad met het feit. “Ik was bezig te borrelen. Ik was alleen daar”, verklaarde Jonathan V. toen de rechter hem vroeg wat hij deed in de Palmentuin en met wie hij allemaal daar was. Het slachtoffer – een bejaarde vrouw – dat maandag als getuige zou worden gehoord, is niet verschenen op de zitting.

Op camerabeelden die bekeken zijn tijdens het korte verhoor van de verdachte is te zien hoe een man de vrouw een poosje achtervolgt en daarna berooft. De man vlucht vervolgens richting Waka Pasi. Echter, het is op die beelden niet duidelijk uit te maken wie de rover is. "Een enkele ontkentenis maakt niets uit. We moeten onderzoek doen", benadrukte Valstein-Montnor toen de verdachte bleef herhalen dat hij onschuldig is en op basis daarvan in vrijheid gesteld moest worden. De zaak is voor getuigenverhoor uitgesteld naar 11 januari 2021.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen