Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Ruim 1.200 in quarantaine

Covid-19: Ruim 1.200 in quarantaine

26/11/2020 20:24 - Van onze redactie

Covid-19: Ruim 1.200 in quarantaine

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Nu het luchtruim gedeeltelijk is opengegooid, stijgt het aantal mensen (niet positief) in quarantaine haast dagelijks. Volgens het dashboard op de officiële Covid-19-website zijn er momenteel 1.238 mensen in quarantaine. Woensdag stond de teller nog op 963.

De twee personen die in de afgelopen 24 uur positief zijn getest op Covid-19 komen uit hoofdstad Paramaribo. De vijftig andere burgers, van wie een swab werd afgenomen, bleken niet te zijn besmet. Met de twee nieuwe positieve gevallen staat Suriname op 5.307, waarvan zestien active cases.

Daartegenover staan 5.185 mensen die genezen zijn verklaard, inclusief één persoon in het voorbije etmaal. Er liggen nu tien personen met het coronavirus in ziekenhuizen (was woensdag acht). Het aantal positieven in isolatie nam in 24 uur af van acht naar drie. Het dodental (117) en patiënten op de intensivecareafdeling (3) bleven onveranderd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina