Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Quarantainetotaal blijft aanzwellen

Quarantainetotaal blijft aanzwellen

27/11/2020 20:47 - Van onze redactie

Quarantainetotaal blijft aanzwellen

 

PARAMARIBO - Ook tussen donderdag en vrijdagavond is het aantal mensen in quarantaine flink toegenomen. De teller staat vrijdagavond op 1.428, nadat het 24 uur eerder nog op 1.238 stond. Maandagavond waren er 843 niet positieven in quarantaine.

In de afgelopen 24 uur zijn 117 personen getest op het nieuwe coronavirus: vier (drie van Paramaribo en één van Wanica) bleken besmet, de rest testte negatief. Door de vier positieve gevallen staat Suriname nu op 5.311 besmettingen, inclusief negentien active cases. Er zijn 5.187 genezen, van wie twee in het voorbije etmaal.

Het aantal mensen op de intensivecareafdeling (3) en het dodental (117) bleven stationair in vergelijking met een dag eerder. Patiënten in ziekenhuizen ging van tien naar negen en positieven in isolatie sprong van drie naar zeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina