Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Enige besmetting in Paramaribo

Covid-19: Enige besmetting in Paramaribo

28/11/2020 20:18 - Van onze redactie

Covid-19: Enige besmetting in Paramaribo

 

PARAMARIBO - De enige persoon die in het afgelopen etmaal positief werd getest op Covid-19 komt uit Paramaribo. Het resultaat van de overige 81 burgers, van wie een swab werd afgenomen, was negatief. Suriname staat op 5.312 besmettingen, inclusief zeventien active cases.

Met vijf personen die in de afgelopen 24 uur genezen zijn verklaard van het coronavirus steeg dat totaal naar 5.192. Momenteel liggen zeven personen in ziekenhuizen met Covid-19, twee minder dan vrijdagavond. Het dodental (117), het aantal patiënten op de intensivecareafdeling (3), de positieven in isolatie (7) en de niet positieven in quarantaine (1.428) bleven stationair.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina