Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk visser geborgen te Marowijne

Lijk visser geborgen te Marowijne

28/11/2020 23:23 - Van onze redactie

Lijk visser geborgen te Marowijne

 

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van de 32-jarige visser Krishnarain Persaud is voor obductie in beslag genomen. Het lijk spoelde woensdagmiddag aan bij de aanmeerplaats aan de Weg naar Papatam in district Marowijne. De man was, in vermoedelijk beschonken toestand, te water geraakt.

De politie van Albina kreeg woensdagmiddag de melding binnen dat er een lijk van een man was aangespoeld. Eenmaal op de plek bleek het om Persaud te gaan. Vissers die ter plaatse waren, verklaarden dat hun collega vermoedelijk dronken is geweest. Hij was aan wal gegaan om eten te halen en bij terugkeer naar de boot moet hij in het water zijn gevallen, waarna hij in de diepte verdween. Het lijk werd woensdagavond laat geborgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina