Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geen Covid-19-besmettingen onder dertig geteste personen

Geen Covid-19-besmettingen onder dertig geteste personen

29/11/2020 20:18 - Van onze redactie

Geen Covid-19-besmettingen onder dertig geteste personen

 

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur zijn er amper dertig personen getest op Covid-19. Geen van hen bleek besmet te zijn. Suriname blijft zondagavond daardoor op zestien actieve gevallen op een totaal van 5.312 coronabesmettingen.

Ook het dodental (117), het aantal personen in ziekenhuizen (7), de positieven in isolatie (7) en niet positieven in quarantaine (1.428) bleven onveranderd in vergelijking met zaterdag. De enige data die veranderden waren patiënten op de intensivecareafdeling (twee; was drie) en het totaal van genezen personen (5.193; was 5.192).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina