Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Opnieuw geen nieuwe Covid-19-besmettingen

Opnieuw geen nieuwe Covid-19-besmettingen

30/11/2020 21:07 - Van onze redactie

Opnieuw geen nieuwe Covid-19-besmettingen

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Voor de tweede dag op rij zijn er geen Covid-19-besmettingen in Suriname gemeld. Echter, net als zondag toen er dertig tests waren, was het aantal geteste personen in 24 uur laag, namelijk 23. Voor deze maand was het de derde keer, na 15 en 29 november, dat er nul positieve gevallen waren.

Het totaal aantal besmettingen bleef stationair op 5.312, inclusief vijftien active cases. November is afgesloten met zes Covid-19-doden, één minder dan in oktober. Totaal zijn 117 personen overleden als gevolg van het coronavirus.

Net als zondag zijn er zeven personen in ziekenhuizen, twee patiënten op de intensive care unit en 1.428 niet positieven in quarantaine. Het enige cijfer dat veranderde in vergelijking met 24 uur eerder was dat van de positieven in isolatie: zes in plaats van zeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina