Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 1 voor 12 schenkt Esther Stichting wasmachine

1 voor 12 schenkt Esther Stichting wasmachine

12/01/2021 14:57 - Van onze redactie

Sila Deel-Dihalu (r) en een verpleegster (m) kregen dinsdag een wasmachine van Louis Vismale.

Sila Deel-Dihalu (r) en een verpleegster (m) kregen dinsdag een wasmachine van Louis Vismale.  

PARAMARIBO - Esther Stichting heeft dinsdag een multifunctionele wasautomaat ontvangen van de stichting 1 voor 12. In de derde week van december vorig jaar had ze wegens interne en financiële problemen al aangeklopt bij 1 voor 12 die toen besloot voor onbepaalde tijd brood gratis te leveren aan het gesticht.

Esther Stichting heeft vrijdag de hulp van 1 voor 12 ingeroepen omdat twee van haar wasmachines en drogers defect raakten. Gevraagd werd om een wasmachine en droger. Volgens waarnemend directeur Sila Dihalu-Deel beschikt haar organisatie niet over financiële middelen om zelf nieuwe wasmachines aan te schaffen.

1 voor 12-directeur Louis Vismale zegt dat zijn stichting openstaat voor eenieder in nood, maar dat het bij de Esther Stichting voornamelijk om seniorenburgers gaat "die mijn vader en moeder konden zijn. We gaan ze niet in de steek laten". Vismale zegt bereid te zijn om een tweede wasautomaat aan te schaffen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina