Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee coronadoden, zestig besmettingen

Twee coronadoden, zestig besmettingen

16/01/2021 20:24 - Van onze redactie

Twee coronadoden, zestig besmettingen

 

PARAMARIBO - Het Covid-19-dodental van januari is naar negentien gestegen nadat er in de afgelopen 24 uur twee personen zijn overleden. In totaal zijn er nu 141 mensen in Suriname gestorven als gevolg van het coronavirus.

Van de 265 personen die zich in het voorbije etmaal lieten testen bleken 205 negatief en zestig waren besmet. Het land staat op 7.469 besmettingen, inclusief 659 active cases. Honderd burgers zijn opgenomen in ziekenhuizen en tien op de intensivecareafdelingen. Verder zijn er 273 positieven in isolatie. In de afgelopen 24 uur kregen 68 burgers te horen dat ze genezen zijn. Dat totaal staat op 6.689.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina