Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19 levert Sonic nieuwe cd op

Covid-19 levert Sonic nieuwe cd op

17/01/2021 22:22 - Shanavon Arsomedjo

Covid-19 levert Sonic nieuwe cd op

Foto: collectie Sonic  

PARAMARIBO - ‘Emotions’, ‘Bigi prisiri kasekomedley’, ‘Crazy’ en ‘Tatu’ zijn enkele nummers die voorkomen op de onlangs uitgebrachte cd van muziekformatie Sonic. Aangezien de leden van deze allroundband geen optredens hadden wegens Covid-19 was er voor hen genoeg tijd om de studio in te stappen en te werken aan nieuwe nummers en covers.

In 2020 heeft Sonic elke maand een nieuwe song uitgebracht. Inclusief een bonus kerstnummer zijn alle liederen op de cd 'Dis' naf' yu', die dertien songs telt. Gekozen is voor deze titel omdat de productie speciaal is opgedragen aan familie, vrienden en fans die een grote steun zijn geweest vanaf de oprichting van de band, drie jaar geleden. "Omdat velen van ons door Covid-19 thuis moesten zijn, waren we van mening dat er behoefte was naar afleiding. Daar hebben wij van Sonic op ingespeeld door het publiek te voorzien van entertainment", vertelt voorzangeres Stephanie Rasmali-Nunes.

De schijf bestaat uit een mix van zelfgeschreven nummers, covers en medleys, allen met de bekende energieke Sonic-swing. Op de cd zijn verschillende genres terug te vinden, waaronder reggae, Latin, r&b en bachata, maar ook Javaans en Hindostaans gezongen nummers. Op twee songs is Humphrey Koulen te horen als gastzanger. Hij zingt samen met Rasmali-Nunes. De meeste nummers van de cd zijn al op social media te horen en te zien, maar ook op enkele lokale en internationale kanalen. Voor nu is 'Dis' naf' yu' te halen bij de bandleden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina