Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lockdownovertreder over de kop

Lockdownovertreder over de kop

18/01/2021 09:09 - Van onze redactie

Lockdownovertreder over de kop

 

PARAMARIBO - Rinaldo M., die uit handen van de politie wilde blijven, is zaterdagavond met zijn auto over de kop gegaan. Hij en twee inzittenden moesten medisch worden behandeld in het ziekenhuis. De passagiers werden heengezonden, maar Rinaldo M., ook bekend als Powisie, werd in verzekering gesteld. Bij het doorzoeken van zijn auto stuitte de politie op een zak met jachtpatronen en een onbekend geldbedrag.

De politie sommeerde de man zaterdagavond tijdens de lockdown aan de Kwattaweg ter hoogte van Bloemendaal zijn voertuig te stoppen. Het ambtelijke bevel werd genegeerd en Rinaldo M. reed hard weg, achternagezeten door de politie.

Ter hoogte van de Vierde Rijweg ging het voertuig over de kop en kwam tegen een schutting tot stilstand. Alle drie personen raakten gewonden en werden met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Rinaldo werd later op het politiebureau in verzekering gesteld voor verdenking van poging tot moord en het negeren van een ambtelijk bevel.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina