Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vader vermist meisje dood gevonden

Vader vermist meisje dood gevonden

18/01/2021 15:15 - Van onze redactie

Vader vermist meisje dood gevonden

 

PARAMARIBO - De vader van de achtjarige Cherylee Manhoef die al enkele dagen wordt vermist is maandag dood aangetroffen nabij Powaka. Naar de Ware Tijd verneemt zag iemand die in de omgeving woont een concentratie aasgieren en ging poolshoogte nemen. Ter plekke aangekomen zag hij een voertuig met het ontzielde lichaam van een manspersoon dat al in verregaande staat van ontbinding verkeerde.

Het lijk is ontdekt in de omgeving van Wi Sa Wini in de omgeving van Powaka. In de nabije omgeving is ook de fles aangetroffen waarin een verdelgingsmiddel zat. De politie werd vervolgens ingeschakeld. Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat het om de militair D.M. gaat die al enkele dagen met zijn achtjarige dochter spoorloos was verdwenen.

Hij had het kind vorige week maandag terug moeten brengen naar haar moeder met wie hij geen gezinsrelatie meer had. De moeder had bij de Militaire Politie aangifte gedaan en ook bij de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname werd een klacht gedeponeerd. Familieleden hadden via de media een oproep gedaan aan de man om het kind veilig terug te brengen. Vooralsnog ontbreekt elk spoor van het meisje.

Het vermoeden bestaat dat D.M. de hand aan zichzelf heeft geslagen. De politie heeft het gebied inmiddels afgezet en de omgeving wordt minitieus uitgekamd. Ook de Militaire Politie wordt betrokken bij het onderzoek. Naaste familieleden zouden al op de hoogte zijn gesteld van het drama wordt vernomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina