Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Waarom? Daarom!' van Roué haalt grens 25.000

'Waarom? Daarom!' van Roué haalt grens 25.000

18/01/2021 14:57 - Van onze redactie

Roué Verveer signeert zijn eerste boek 'Waarom? Daarom!'.

Roué Verveer signeert zijn eerste boek 'Waarom? Daarom!'. Foto: FB Roue Verveer  

PARAMARIBO - 'Waarom? Daarom!' Opvoeden op zijn Surinaams, 'het opvoedboek met een knipoog' van cabaretier Roué Verveer is de grens van 25.000 exemplaren gepasseerd. Dat meldt uitgeverij Atlas Contact maandag.

Het boek werd in 2015 uitgegeven en is al aan zijn zeventiende druk toe. In zijn debuut pennenvrucht vergelijkt Verveer zijn strenge opvoeding in het Suriname van de jaren tachtig met de manier waarop hij zijn twee zonen opvoedt in Amsterdam, Nederland en wat hij om zich heen ziet.

Atlas Contact: "Niet gehinderd door enige wetenschappelijke kennis van zaken, schrijft hij even geestig als bevlogen over Surinaamse 'je gaat doen wat ik zeg'-ouders en Nederlandse 'wil je broccoli of spinazie'-ouders." Verveer, geboren in 1972, heeft vanaf 29 oktober 2020 een tweede boek op de markt: 'Gelukkig zijn, is geen kwestie van geluk hebben'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina