Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Peuter verdrinkt in waterput

Peuter verdrinkt in waterput

22/01/2021 02:02 - Van onze redactie

Peuter verdrinkt in waterput

 

PARAMARIBO - De zeventien maanden oude peuter Nalichio Haabo is dinsdagmiddag overleden. Hij werd in een waterput aangetroffen door zijn moeder L.H. Het geval deed zich voor te Kwakugrun in district Brokopondo.

Toen de politie woensdagochtend werd gealarmeerd trokken ze naar het dorp voor onderzoek. Daaruit bleek dat L.H. met haar twee jongste kinderen, onder wie de zeventien maanden oude Nalichio, dinsdagmiddag een dutje nam op een matras in de woonkamer. Bij die gelegenheid viel de moeder in slaap.

Het vermoeden bestaat dat haar zoon via de voordeur, die open stond, naar buiten is gelopen. Hij begaf zich naar de achterkant van het perceel waar er een gat was gegraven voor het opzetten van een toilet. De peuter kwam in de waterput terecht en is vermoedelijk door verdrinking om het leven gekomen. Het lijkje is aan de nabestaanden afgestaan voor de begrafenis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen