Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SAB bezig met seizoenplanning

SAB bezig met seizoenplanning

23/01/2021 17:04 - Marinio Balsemhof

SAB bezig met seizoenplanning

Foto: Terence Oosterwolde  

PARAMARIBO - De Surinaamse Atletiekbond (SAB) is al geruime tijd bezig met de wedstrijdplanning voor het seizoen 2021. Voorzitter Dennis MacDonald zegt tegen de Ware Tijd dat alles al is besproken binnen de wedstrijdcommissie. Het is de bedoeling dat zaken volgende week worden besproken en doorgenomen met de lidverenigingen.

Vervolgens zal het bestuur met de autoriteiten nagaan wanneer er mag worden gestart met wedstrijden en welke afspraken er kunnen worden gemaakt over de protocollen. Het vorig seizoen kon de SAB in december nog net de nationale kampioenschappen afdraaien, waarna alles weer op slot werd gegooid. Het is nog niet duidelijk of de protocollen die toen zijn gebruikt voor de wedstrijden, wegens de verscherpte regels, nog voldoen.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen