Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 149ste dode

Covid-19: 149ste dode

24/01/2021 20:41 - Van onze redactie

Covid-19: 149ste dode

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Het dashboard op de officiële Covid-19-website van Suriname toont zondagavond dat er een persoon is overleden aan het coronavirus. Het dodental is namelijk aangepast naar 149.

In de afgelopen 24 uur zijn er 57 besmettingen gemeld. Daartoe behoort president Chandrikapersad Santokhi. De positieve gevallen zijn geregistreerd in Paramaribo (20), Wanica (17), Commewijne (4), Para (1) en Saramacca (1). De resterende veertien besmettingen zijn ondergebracht onder overige. Suriname staat nu op 682 active cases.

Van de 336 personen, van wie een swab werd afgenomen, waren 279 negatief. Eén van die 'gelukkigen' is minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Hij werd net als andere collega's getest vanwege close contact met de president. Van de andere ministers was het resultaat nog niet binnen.

In de ziekenhuizen worden 79 Covid-19-patiënten verpleegd. Op de intensivecareafdelingen liggen zeven personen met het coronavirus. Verder zijn er 292 positieven in isolatie en 839 niet positieven in quarantaine. Het totaal van genezen personen staat op 7.246, inclusief 93 in de afgelopen 24 uur.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina