Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Haast 100 lockdownovertreders naar Politieacademie

Haast 100 lockdownovertreders naar Politieacademie

24/01/2021 14:02 - Van onze redactie

Iets meer dan 82 personen werden vrijdagavond overgebracht naar de Politieacademie, nadat ze bij het GOw2-tankstation staande werden gehouden.

Iets meer dan 82 personen werden vrijdagavond overgebracht naar de Politieacademie, nadat ze bij het GOw2-tankstation staande werden gehouden.  

PARAMARIBO - Bij een gezamenlijke controle van verschillende politie-eenheden van Paramaribo en regio Oost zijn vrijdagavond 96 lockdownovertreders overgebracht naar de Politieacademie. Ook werden negen voertuigen door een sleepbedrijf weggesleept in opdracht van de sterke arm.

De politie hield vrijdagavond een grote actie waarbij de Van 't Hogerhuysstraat ter hoogte van het tankstation GOw2 werd afgezet. Personen die niet over een dispensatiebrief beschikten werden naar de kant gesommeerd.

Er zijn totaal 46 autobestuurders met hun voertuigen begeleid naar de Politieacademie, terwijl 36 overtreders vanuit GOw2-servicestation per bus werden afgevoerd. De overige overtreders werden op verschillende plaatsen staande gehouden en naar de Politieacademie gebracht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina