Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Naomi Faërber lekker zichzelf in 'Mocro Mafia'

Naomi Faërber lekker zichzelf in 'Mocro Mafia'

24/01/2021 10:01 - Shanavon Arsomedjo

De Surinaamse zangeres Naomi Faërber heeft een gastrol te pakken in 'Mocro Mafia'.

De Surinaamse zangeres Naomi Faërber heeft een gastrol te pakken in 'Mocro Mafia'. Foto: Goldprint  

PARAMARIBO - Seizoen drie van de serie ‘Mocro Mafia’ is vanaf eind januari te zien in Nederland. In één van de afleveringen vervult Naomi Faërber een gastrol. “Ik ben lekker mezelf. Ik vertolk de rol van een Surinaamse zangeres op een feestje”, vertelt ze aan de Ware Tijd. In welke aflevering zij te zien zal zijn, is nog niet bekend. “Het was een super leuke ervaring omdat het gaat om een feestelijke scène.”

De manager van Faërber werd benaderd door dancehallartiest Kalibwoy, die acteert in 'Mocro Mafia'. Het productieteam was op zoek naar een zangeres, dus werd aan hem werd gevraagd of zijn cliënt interesse had in een rol in de Nederlandse serie. Zonder te aarzelen zei Faërber ja. De opnames voor de serie vonden vorig jaar plaats.

"Vanaf ik naar Nederland ben gekomen om carrière te maken, grijp ik alle kansen. Zodra het met muziek of media te maken heeft, I Am In! Want dit is wat ik wil doen voor de rest van mijn leven", vertelt de zangeres. In Nederland, waar ze al langer dan een jaar verblijft, neemt ze deel aan de zangcompetitie 'The Voice of Holland'.

Faërber staat er open voor om grotere acteerrollen te accepteren, hoewel ze nooit echt heeft geacteerd, los van een rol in een 'IWrite'-film. "Ik ben ready om te tonen dat ik kan acteren en open sta voor grotere rollen." Zij vindt dat het als artiest gewoon al een beetje in haar zit. "Omdat ik in videoclips soms ook verschillende emoties moet uitbeelden. Ik denk dat je acteerskills moet hebben daarvoor."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina