Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Scholen op alle niveaus mogen open

Covid-19: Scholen op alle niveaus mogen open

19/02/2021 15:00 - Van onze redactie

Covid-19: Scholen op alle niveaus mogen open

 

PARAMARIBO - Het Outbreak Management Control team heeft geadviseerd dat het totale onderwijsproces wordt opgestart. Dat heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid vrijdag bekendgemaakt tijdens de Covid-19-persconferentie in de Congreshal. Dinsdag werden de lagere scholen alvast opengesteld.

Ramadhin: "De regering is er unaniem over eens dat het verstandig en medisch verantwoord is om het totale onderwijsproces te starten. De scholen op het hoger niveau mogen feitelijk al worden opengesteld." De instructies zijn volgens de bewindsman al gegeven aan het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC), dat de interne organisatie heeft gemobiliseerd voor de herstart van het onderwijs op alle niveaus in Suriname. OWC zal zelf details verstrekken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina