Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • JCI Nilom en STVS werken samen bij jongerendebatten

JCI Nilom en STVS werken samen bij jongerendebatten

21/02/2021 06:00 - Jason Pinas

STVS-directeur Raoul Abisoina (l) en Andy Tjoe A Long, local president van JCI Nilom, brengen een toost uit op de samenwerking.

STVS-directeur Raoul Abisoina (l) en Andy Tjoe A Long, local president van JCI Nilom, brengen een toost uit op de samenwerking.  

PARAMARIBO - Om zoveel mogelijk jongeren te betrekken bij discussies over uiteenlopende vraagstukken, is Junior Chamber International (JCI) een samenwerking met de STVS aangegaan. Volgens Andy Tjoe A Long, local president van JCI Nilom, zal zijn organisatie televisiedebatten voeren waardoor veel meer jongeren dan gebruikelijk in één keer bereikt kunnen worden.

Er zullen groepen van veertien jongeren worden getraind in onder meer spreekvaardigheid om deelte nemen aan de discussies. Tjoe A Long zegt dat de deelnemers regelmatig zullen worden vervangen zodat een groot aantal jongeren de gelegenheid krijgt. Het programma zal vanaf maart elke zaterdag worden uitgezonden.

STVS-directeur Raoul Abisoina zegt tegen de Ware Tijd  dat de samenwerking past in de nieuwe inzichten van het overheidsstation. Hij benadrukt dat het bedrijf met soortgelijke producties televisie aantrekkelijker wil maken voor de gemeenschap. Vooral de jeugd zal hierin worden meegenomen.

Abisoina: "In dit specifieke geval willen we een platform bieden aan jongeren zodat ze hun standpunten kenbaar kunnen maken over vraagstukken die de doelgroep raken. We willen ervoor zorgen dat jongeren een stem hebben." De directeur verwacht succesvolle debatten omdat er veel onderwerpen zijn waarover er kan worden gediscussieerd.

Abisoina zegt dat de STVS zich sterk maakt voor meer producties. "We willen zoveel mogelijk samenwerken om televisie te maken." Hoewel het bedrijf op financieel gebied niet sterk staat garandeert hij dat het veel meer zal bieden dan nu.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina