Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Negen nieuwe besmettingen

Covid-19: Negen nieuwe besmettingen

25/02/2021 20:27 - Van onze redactie

Covid-19: Negen nieuwe besmettingen

 

PARAMARIBO - Zeven personen uit hoofdstad Paramaribo en één elk uit de districten Wanica en Para zijn in de afgelopen 24 uur positief getest op Covid-19. Van de 133 mensen van wie een swab werd afgenomen, waren 124 niet besmet. Suriname staat per donderdagavond op 8.901 positieve cases.

In de ziekenhuizen worden twintig burgers verpleegd met het coronavirus. Verder liggen vijf patiënten op de intensivecareafdelingen. Het totaal van genezen verklaarde mensen staat op 8.385, inclusief veertien in de afgelopen 24 uur. Er zijn 35 positief geteste burgers in isolatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina