Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-steun eerste week maart

Covid-19-steun eerste week maart

25/02/2021 21:50 - Van onze redactie

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie  

PARAMARIBO - Personen en bedrijven die zich tussen 1 en 15 februari dit jaar online hebben geregistreerd om in aanmerking te komen voor de Covid-19-steun van de regering kunnen die financiële ondersteuning in de eerste week van maart tegemoetzien. Dat staat in een persbericht dat donderdag is vrijgegeven door de Communicatieunit van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken.

Personen en bedrijven die geen bankrekening hebben en van wie er nog stukken worden verwacht zullen, aldus het persbericht, de uitkering over de maand februari gelijk na het verkrijgen van de bankrekening ontvangen. "Er wordt een dringend beroep gedaan op degenen die nog stukken bij de Belastingdienst Suriname moeten indienen ter opening van een bankrekening om dat zo spoedig mogelijk te doen", aldus de Communicatieunit.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina