Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brandstofprijzen met SRD 0,50 omlaag

Brandstofprijzen met SRD 0,50 omlaag

26/02/2021 20:59 - Van onze redactie

Brandstofprijzen met SRD 0,50 omlaag

 

PARAMARIBO - De regering heeft besloten dat vanaf middernacht de brandstofprijzen met SRD 0,50 (vijftig dollarcent) worden verlaagd. Hiermee komt de regering volgens de Communicatiedienst Suriname (CDS) de gemeenschap tegemoet.

Volgens het persbericht van de CDS impliceert deze "forse subsidie" dat met ingang van 27 februari de prijzen van unleaded en diesel bij Sol, Rubis en GOw2 worden verlaagd met SRD 0,50, uitgaande van de huidige pompprijzen. "Deze prijsverlaging geldt niet voor super unleaded", wordt aangegeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina