Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leter en Odessa blijven ongeslagen

Leter en Odessa blijven ongeslagen

26/02/2021 04:04 - Terence Oosterwolde

Surinames Dancell Leter (2) probeert te scoren voor Odessa College, terwijl hij wordt verdedigd door Ibn Loyal (24) en Ra’Sean Frederick van Clarendon College.

Surinames Dancell Leter (2) probeert te scoren voor Odessa College, terwijl hij wordt verdedigd door Ibn Loyal (24) en Ra’Sean Frederick van Clarendon College. Foto: Jacob Ford  

PARAMARIBO - Na een povere game maandag is de Surinaamse basketballer Dancell Leter donderdagavond veel beter voor de dag gekomen in de ontmoeting van Odessa College tegen Clarendon College. In de 105-94 overwinning, de elfde op rij, eindigde hij met acht punten, zeven rebounds, drie assists en één steal.

Leter is bezig aan zijn eerste seizoen bij Odessa, die uitkomt in Region 5 van de Division I van de National Junior College Athletic Association. Hij stond ook deze keer in de basis. In twintig minuten scoorde de Surinamer drie van de zes veldbaskets, miste hij zijn enige three-pointer en benutte zijn beide vrije worpen. De forward had wel twee fouten en maakte vier turnovers in de thuiswedstrijd.

In de elf duels die allemaal zijn gewonnen, heeft Leter gemiddelden van 6,3 punten, 3,9 rebounds en 1,3 assists in 13,6 minuten. Hij scoorde 59,1 procent van zijn schoten en benutte 72,2 procent van zijn vrije worpen. Vorig seizoen toen hij voor Jacksonville uitkwam, had hij in 27 duels gemiddelden van 13,3 punten, 10,2 rebounds en 1,9 assists in 25,1 minuten, scoorde hij 50,4 procent van de schoten en benutte hij 77,3 procent van de vrije worpen.

Odessa College speelt op 1 maart in de eigen OC Sports Center in Odessa, Texas tegen New Mexico Military Institute, de zesde Region 5-tegenstander dit seizoen. Voor maart staan er acht wedstrijden op schema, waarna in april The Wranglers participeren in het toernooi om het Western Junior College Athletic Conference-kampioenschap.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina