Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geen Covid-19-besmettingen in Paramaribo

Geen Covid-19-besmettingen in Paramaribo

27/02/2021 20:34 - Van onze redactie

Geen Covid-19-besmettingen in Paramaribo

 

PARAMARIBO - Zes personen zijn in de afgelopen 24 uur positief getest op Covid-19. Geen van hen komt uit hoofdstad Paramaribo. De besmettingen werden gemeld de districten Commewijne en Saramacca (elk 2) en Para (1), terwijl het laatste geval is geregistreerd onder 'overige'. Van de 102 burgers testten 96 negatief.

Suriname telt 8.919 besmettingen totaal met 8.399 genezen personen, inclusief acht in de voorbije 24 uur. In de ziekenhuizen zijn er totaal 32 Covid-19-patiënten opgenomen, van wie acht op de intensivecareafdelingen liggen. Verder zijn er 35 positief geteste burgers in isolatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina