Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sanvisi's debuut op basis van Bijbelse principes

Sanvisi's debuut op basis van Bijbelse principes

28/02/2021 20:02 - Shanavon Arsomedjo

Sanvisi's debuut op basis van Bijbelse principes

Foto: Visje pictures  

PARAMARIBO - Het begon simpelweg met een kort verhaal op Facebook, dat goed in de smaak viel bij zijn lezers. Enkelen adviseerden daarbij om het verhaal in boekvorm uit te brengen. Felion Sanvisi heeft naar zijn fans geluisterd en een boek uitgebracht.

Het boek getiteld 'Avonturiers van het leven' gaat over het leven van een jongen uit Suriname die heeft moeten lijden tijdens zijn zoektocht naar zijn ware aard. Nadat hij uiteindelijk zijn identiteit ontdekt en bewust wordt van de kracht die hij bezit, raakt hij verliefd, waarna hij trouwt met de vrouw van zijn leven. Bij de kennismaking ontdekt hij dat ze de dochter van de man is die hem heeft geholpen om zijn weg naar mannelijkheid te vinden. Hij krijgt gemakkelijk de zegen van de ouders, omdat hij bekendstaat bij de vader als een man met goede karaktereigenschappen.

Ze besluiten samen te reizen; eerst in eigen land en daarna in het buitenland. Er vindt een tragedie plaats die ervoor zorgt dat hij moet kiezen tussen opgeven of het lot van zijn leven accepteren. "Zijn verhaal is een onvergetelijke dat te maken heeft met de essentiële wijsheid om ons lot in het leven te accepteren en ons kruis te dragen", vertelt Sanvisi aan de Ware Tijd. Het verhaal bestaat puur uit fantasie met de Bijbel als zijn grootste motivatiebron. Het boek is dus geschreven op basis van Bijbelse principes. "Ik besloot een boek te schrijven, omdat ik daarmee veel meer mensen kan bereiken en ook mijn filosofie over het leven kan delen met de wereld."

Het schrijfproces was aan het begin moeilijk voor Sanvisi, omdat hij structuur moest geven aan het verhaal om dat in boekvorm te kunnen plaatsen. Na een paar dagen schrijven, begonnen de woorden te vloeien. De schrijver heeft ongeveer drie maanden gewerkt aan het project. Hij geeft eerlijk toe dat het niet vloeiend is gegaan, omdat er momenten waren waarop hij niet geïnspireerd was en het schrijven uitstelde. "Het leukste aan het project is dat ik tot de ontdekking kwam dat mijn kracht als schrijver ligt in storytelling. Wat ik minder vond, was het constant uitstellen, omdat ik daardoor het momentum om iets geweldigs te schrijven, miste", deelt Sanvisi zijn ervaring. "Ik heb geleerd dat ik veel meer in staat ben qua schrijven, dan wat ik dacht en dat ik genoeg te vertellen heb aan mensen die mijn verhaal willen horen; hetzij als motivatie of entertainment."

Sanvisi's doel is om mensen te inspireren en duidelijk te maken dat het niet uitmaakt wat er op je pad komt. Je bent in staat om alles te overwinnen. "Er zit veel meer in jou dan je denkt of beseft." Het boek is voor elke doelgroep bestemd, maar vooral voor zij die tegenslagen op hun levenspad hebben gehad. De schrijver wil ze laten weten dat die ervaringen niet het einde betekenen en dat mensen meer in staat zijn dan dat ze denken. Om zijn verhaal te verspreiden, zal hij gebruikmaken van de promotiemogelijkheden in de media en op sociale media, maar zal ook bezoekjes brengen aan scholen en bibliotheken. Sanvisi maakte de lancering van 'Avonturiers van het leven' bekend middels een actie, waarbij de eerste honderd boeken te verkrijgen waren met een korting van vijftig Surinaamse dollar. Deze actie is intussen verlopen, maar de pre-order kan nog. De officiële lancering is op 15 maart.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina