Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee coronadoden in 24 uur

Twee coronadoden in 24 uur

28/02/2021 20:26 - Van onze redactie

Twee coronadoden in 24 uur

 

PARAMARIBO - Het Covid-19-dodental van Suriname is zondagavond naar 172 gestegen, nadat in de afgelopen 24 uur twee personen zijn overleden aan het coronavirus. Februari wordt afgesloten met achttien Covid-19-doden, het op vier na hoogste maandcijfer sinds de uitbraak van de besmettelijke ziekte in Suriname in maart 2020.

Tien van de 108 personen van wie in het voorbije etmaal een swab werd genomen testten positief. De besmettingen werden gemeld in hoofdstad Paramaribo (6) en district Wanica (4). Het totaal aantal positief geteste personen van het land staat nu op 8.929.

Daartegenover staan 8.406 genezen burgers, inclusief zeven in de afgelopen 24 uur. In de ziekenhuizen zijn  21 coronapatiënten opgenomen. Daarnaast liggen zes op de intensivecareafdelingen. Er zijn 33 positief geteste burgers in isolatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina