Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leter en Odessa denderen voort

Leter en Odessa denderen voort

02/03/2021 03:06 - Terence Oosterwolde

Dancell Leter (met de bal) gaat naar de bucket, terwijl hij wordt verdedigd door BJ Simmons. Ook te zien Ra'Sean Frederick (2) en Shakeem Alcindor (32).

Dancell Leter (met de bal) gaat naar de bucket, terwijl hij wordt verdedigd door BJ Simmons. Ook te zien Ra'Sean Frederick (2) en Shakeem Alcindor (32). Foto: Jacob Ford  

PARAMARIBO - In Division I van de National Junior College Athletic Association lijkt er geen maat te staan op Odessa College. Het team van Dancell Leter behaalde maandagavond de twaalfde overwinning op rij. De Surinaamse basketballer was met elf punten één van de drie Wranglers-spelers in dubbele cijfers.

In achttien minuten als basisspeler scoorde Leter drie van zijn zes veldbaskets en één van de twee three-pointers tegen het New Mexico Military Institute. Daarnaast benutte hij twee van de vier vrije worpen. Verder had hij drie offensive en twee defensive rebounds, maakte hij één fout en beging hij één turnover.

Odessa College stond in de eigen OC Sports Center in Odessa, Texas bij de rust met 31-27 voor. Hoewel moeizaam werd er ook in de tweede helft een buffer geslagen, waardoor een 74-67 overwinning uit de wacht werd gesleept. Wranglers verbeterde zijn winst-/verliesstaat naar 12-0, inclusief 5-0 in de Western Junior College Athletic Conference. Donderdag gaat de ploeg in de uitwedstrijd tegen Southplains College in de Texas Dome voor de dertiende zege op rij.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina