Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gebroeders Dongo naar VS

Gebroeders Dongo naar VS

07/03/2021 17:54 - Marinio Balsemhof

De Dongo-broers - Donovan, Shoun en Leandro - vertrekken dinsdag naar de VS.

De Dongo-broers - Donovan, Shoun en Leandro - vertrekken dinsdag naar de VS. Foto: FB Dongo Brothers  

PARAMARIBO - De gebroeders Dongo vertrekken 9 maart naar de Verenigde Staten (VS). Shoun, de jongste van de drie, gaat voor een American Football-try-out, terwijl Leandro en Donovan gaan om hun worsteltraining, die zij in 2019 waren gestart, af te ronden. De gebroeders zullen ongeveer een jaar in de VS verblijven. Deze activiteiten hadden vorig jaar moeten plaatsvinden, maar werden vanwege de Covid-19- pandemie uitgesteld.

De Surinaamse sporters kregen in eerste instantie geen toestemming om te vliegen, maar door tussenkomst van het kabinet van de vicepresident is dat opgelost. Het kabinet heeft het ook voor elkaar gekregen dat de broers financieel worden ondersteund door de Telecommunicatieautoriteit Suriname en Telesur.

"Wij gaan eerst naar Indianapolis om onze jongere broer te ondersteunen bij de national scouting combine 2021. Shoun zal zich deze periode focussen op American Football om in aanmerking te komen voor een plek in de NFL. Hij werd uitgenodigd voor deelname, maar kon vanwege Covid-19 niet afreizen", vertelt Donovan aan de Ware Tijd.

Samen met Leandro zal de oudste broer daarna naar Orlando, Florida vliegen om hun worsteltraining te hervatten. Die kwamen door de uitbraak in 2020 stil te liggen. "Nu kunnen wij weer reizen, dus zullen wij de draad oppakken, want hierna moeten we een WWE-contract binnenslepen." De twee broers komen op de professionele worstelschool onder leiding van een WWE-trainer.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen