Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Stress wegwerken door lekker eten, gezichtsreiniging en massage

Stress wegwerken door lekker eten, gezichtsreiniging en massage

08/03/2021 23:44 - Sharon Singh

Eigenaresse en uitbaatster Natalie Heerenveen.

Eigenaresse en uitbaatster Natalie Heerenveen.  

PARAMARIBO - Maandagavond vond de opening plaats van Bloom Wellness Café aan de Lalla Rookhweg. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om lekker eten, gezonde smoothies, biologische wijn, voetscrubs, gezichtsreiniging en verschillende soorten massages. Het gebouw, waar vroeger Restaurant Tasty was gehuisvest, heeft een restyling ondergaan.

Bij de rondleiding sprak eigenaresse Natalie Heerenveen over het belang voor het creëren van een balans tussen lichaam en geest. "Vooral in coronatijd is gebleken dat mensen erg gestrest zijn en deze behandelingen kunnen therapeutisch zijn voor de klant. Mensen zijn een hele poos niet op vakantie geweest of niet uit eten gegaan door de pandemie. Daarom heb ik dit concept gecreëerd", vertelt de onderneemster.

Zij houdt van de spa en heeft die de afgelopen tijden gemist. "Ik heb niet zo zeer gekeken naar het lokaal aanbod, maar ik heb me meer gefocust op wat ik zo graag zou willen om me echt verwend te voelen. Het gaat om de ervaring die ik zou willen. Dat heb ik verwerkt tot een concept."

Op het menu staan items die niet alleen lekker zijn, maar ook nog gezond: infused fruitwater, kokoswater, herbal tea, pinwheels van bang bang, zalm en zoutvlees zijn een greep uit de gerechten en drankjes die worden aangeboden. De welkomstdrank was een biologische wijn gemaakt in Italië, die uitsluitend wordt geserveerd in Bloom Café.

Maar er komen nog meer drankjes met het accent op healthy, geschikt voor de sporters. De normale melk zal plaatsmaken voor soya- en amandelmelk. Heerenveen werkt het liefst met eerlijke producten. Daarom heeft ze een samenwerking met verschillende ondernemers in het veld. Later wil ze lokale producten voor haar salon gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina