Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zestien Covid-19-besmettingen

Zestien Covid-19-besmettingen

07/04/2021 20:23 - Van onze redactie

Zestien Covid-19-besmettingen

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Zestien burgers zijn in de afgelopen 24 uur positief getest op Covid-19. Dat bracht het totaal op 9.200. Er werd van 208 personen een swab genomen, van wie 192 niet besmet bleken te zijn. In de Covid-19-persconferentie van woensdagmiddag is met cijfers aangetoond dat de transmissiecijfers zijn gestegen. Dagelijks zijn er meer dan tien positieve gevallen en staat het reproductiecijfers, de 'R', nu op 1,55.

In de ziekenhuizen liggen twintig personen in ziekenhuizen en vier op de intensivecareafdelingen. Verder zijn er drie burgers genezen, waardoor dat totaal 8.637 werd. In isolatie zitten er 47 positief geteste personen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina