Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Koelbloedige liquidatie te Nieuw Zorgweg

‘Mi taygi mi o kiri yu toch’

12/04/2021 11:12 - Van onze redactie

Het lichaam van de koelbloedig geliquideerde Delano Tobito wordt afgevoerd.-.

Het lichaam van de koelbloedig geliquideerde Delano Tobito wordt afgevoerd.-. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Delano Tobito (34) is zondagavond aan de Nieuw Zorgweg koelbloedig door een nog onbekende schutter geliquideerd. Er werd meerdere malen op hem geschoten. Het slachtoffer bevond zich voor een woning toen de schutter op hem afliep, een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde en een schot loste.

Terwijl Tobito neerzeeg bleef de schutter op hem schieten. Volgens ooggetuigen zei hij daarbij: "Mi taigi yu mi o kiri yu toch." Hij vluchtte daarna te voet richting de Indira Gandhiweg. De schutter werd nog nagezeten door omstanders maar hij stapte in een gereedstaand voertuig zonder kentekenplaten en verdween onbekende richting.

Tobito werd geraakt in zijn voorhoofd, nek, rechter borst, buikstreek en rug. Op zijn lichaam werd een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen. Het wapen en het voertuig waarmee hij was werden door de politie in beslag genomen. Naar verluidt was Tobito drie dagen eerder in vrijheid gesteld na een gevangenisstraf te hebben uitgezeten. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitalen Delicten.-.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina