Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hooghart: 'Regering belachelijk bezig'

Hooghart: 'Regering belachelijk bezig'

07/05/2021 17:49 - Van onze redactie

Hooghart: 'Regering belachelijk bezig'

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Voorzitter Ronald Hooghart van de Centrale van Landsdienarenorganisatie (CLO) beschuldigt de regering van verdeel-en-heerspolitiekvoering met de vakbeweging. Binnen de CLO bestaat er al een conflict met het Collectief van CLO-lidbonden, waarvan Hooghart vindt dat het wordt aangedikt door handelen van de regering.

Het schoot hem in het verkeerde keelgat dat aanvankelijk de CLO was uitgenodigd voor een gesprek met de regering, die daarop van gedachten wisselde en de groep Miskin uitnodigde. "Wij van de CLO vinden de regering belachelijk en onwaarachtig bezig", schrijft Hooghart.

Volgens de vakbondsleider zet de regering groepen aan om gemaakte afspraken zo lang mogelijk te traineren. "Wij adviseren de regering om het pad dat ze de afgelopen maanden opgegaan is te verlaten." Bij het Collectief van CLO-lidbonden onder leiding van Michael Miskin heerst ontevredenheid over Hooghart en het functioneren van de vakorganisatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina