Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw fataal geraakt bij afhandig maken vuurwapen

Vrouw fataal geraakt bij afhandig maken vuurwapen

17/05/2021 14:33 - Van onze redactie

Vrouw fataal geraakt bij afhandig maken vuurwapen

 

PARAMARIBO - Siquella Liesdek (20) liep zondagmiddag een schotwond op in haar borststreek. Het slachtoffer werd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, waar ze kort daarna kwam te overlijden. Liesdek laat een baby van vijf maanden na.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de 35-jarige vriend van het slachtoffer, R.W., buiten de woning was toen Liesdek naar buiten kwam met zijn illegaal wapen. R.W. probeerde zijn vriendin het vuistvuurwapen afhandig te maken waarbij een schot afging.

De man bracht de vrouw naar de SEH, waarna hij vertrok. Later op de avond meldde R.W. zich bij de afdeling Kapitale Delicten. Hij werd na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. Het vuistvuurwapen is door de politie in beslag genomen. Het lichaam van Liesdek is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina