Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Doorson helpt Inter Moengotapoe aan finaleplek

Doorson helpt Inter Moengotapoe aan finaleplek

23/05/2021 20:05 - Van onze redactie

Rievaldo Doorson (16) was zondag de grote man bij Inter Moengotapoe. Hij vervulde een cruciale rol in de 3-1 overwinning op Metropolitan Football Academy.

Rievaldo Doorson (16) was zondag de grote man bij Inter Moengotapoe. Hij vervulde een cruciale rol in de 3-1 overwinning op Metropolitan Football Academy. Foto: Concacaf / Straffon Images / Francesco Spotorno  

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe speelt dinsdag de finale van de Flow Concacaf Caribbean Club Championship 2021. De Surinaamse voetbalkampioen versloeg daarnet Metropolitan Football Academy met 3-1.

In Estadio Olímpico Félix Sánchez in Santo Domingo vervulde Rievaldo Doorson een glansrol. Hij maakte in de 86ste minuut de 3-0 na een goede individuele actie. Ook bij de andere goals was hij betrokken. Na enkele tegenstanders op rechts te zijn gepasseerd legde hij in de 53ste minuut terug op Romeo Kastiel die de score opende: 1-0.

In de 69ste minuut pakte Miquel Darson een doelpunt mee. Seconden voor het laatste fluitsignaal scoorde Metropolitan FA de tegentreffer: 1-3. De tegenstander van Inter Moengotapoe wordt Samaritaine uit Martinique of AS Cavaly van Haïti, die later zondagavond in de andere halve finale spelen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina