Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zes ziekenhuizen krijgen elektronische bedden

Zes ziekenhuizen krijgen elektronische bedden

23/05/2021 06:00 - Van onze redactie

Eén van de ziekenhuisbedden die naar Suriname is verscheept.

Eén van de ziekenhuisbedden die naar Suriname is verscheept.  

PARAMARIBO - "Zeer verheugd" waren de directies van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, Diakonessenhuis, 's Lands Hospitaal, Sint Vincentius Ziekenhuis, Regionaal Ziekenhuis Wanica en Mungra Medisch Centrum in Nickerie met de schenking van ruim veertig elektronische bedden. Daarmee wordt het groot tekort aan bedden, verergerd door Covid-19, enigszins opgevangen.

De Vriendengroep Himmat uit Nederland heeft samen met de stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) de bedden geschonken. Ook zijn er enkele Himmat-vrienden afgereisd om de bedden in elkaar te zetten. In de schenking waren er ook rollators, rolstoelen en schoolspullen. De vriendengroep komt al 24 jaar naar Suriname en heeft verschillende sociale projecten uitgevoerd. Dit jaar is er voor de negentiende keer een container met hulpgoederen verstuurd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen