Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe redt het niet tegen Cavaly AS

Inter Moengotapoe redt het niet tegen Cavaly AS

25/05/2021 23:01 - Van onze redactie

Inter Moengotapoe redt het niet tegen Cavaly AS

 

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe heeft naast de titel gegrepen in de 2021 Flow Concacaf Caribbean Club Championship. In de finale werd dinsdagavond met 0-3 verloren van Cavaly Association Sportive van Haïti, dat scoorde in de 29ste (afstandsschot), 47ste (na geklungel in de verdediging) en 77ste minuut (counter).

De Moengonese club plaatste zich voor de finale door zeges op Flames United (12-0) en Metropolitan Football Academy (3-1) en een gelijkspel tegen OM FC (1-1). In de finale moest de Surinaamse vertegenwoordiger uiteindelijk het hoofd buigen voor Cavaly AS.

Inter Moengotapoe verlaat Santo Domingo niet met lege handen. Als runner-up kwalificeert het team zich voor de 2021 Scotiabank Concacaf League. Cavaly AS speelt verder in de 2022 Scotiabank Concacaf Champions League.

Ook in 2018 stond de voetbalkampioen van Suriname in de finale van dit toernooi, dat toen bekend stond als de Caribbean Club Shield. Club Franciscain kwam toen als winnaar uit de bus: 2-1 in Estadio Cibao.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina