Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ganjaplanter ingerekend

Ganjaplanter ingerekend

06/06/2021 22:09 - Van onze redactie

Ganjaplanter ingerekend

 

PARAMARIBO - De Nederlander Abdoelbasier M. is op 1 juni op zijn woonadres aan de Catharina Sophiastraat door de politie van het bureau Calcutta opgespoord en aangehouden. De politie had namelijk sterke aanwijzingen dat de man marihuana plantte op zijn erf. Vandaar het onderzoek op het terrein, waarbij vijf marihuanabomen werden aangetroffen. Een daarvan was meer dan drie meter hoog.

Volgens Abdoelbasier teelde hij de bomen aangezien hij in het buitenland vijf marihuana bomen mag bezitten. Hij was ervan overtuigd dat hetzelfde ook in Suriname was toegestaan. Verder zei de ganjaplanter dat de bomen voor eigen gebruik bestemd waren. De bomen werden in beslag genomen, waarna hij samen met het spul werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de marihuanateler door de politie in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen